Föreläsningar

 

 

Föreläsningar

 

Vi åker gärna ut och håller föreläsningar. Vi anpassar våra föreläsningar beroende på vem som ska lyssna. Är ni en yrkesgrupp som kommer i kontakt med ungdomar i riskzonen bemöter vi den typen av tankar och problematik. Handlar det om en grupp ungdomar i en skola eller förening anpassar vi oss efter det som är viktigt att höra i den åldern.

 

Oavsett vilken grupp vi ställer oss inför eller hur vi anpassar vår föreläsning kretsar det kring följande:

 

  • Vikten av att hjälpa sina kamrater och kunna be om hjälp. Alla kan drabbas!
  • Missbruk kidnappar hjärnan och får missbrukaren att göra saker som denne aldrig annars skulle göra. Oavsett vad kommer skammen försvinna och livet återkomma!
  • Över 2000 människor dör varje år av drogrelaterade orsaker. Om Rent Snack kan rädda en har inte vårt lidande varit förgäves!

 

Under föreläsningarna bjuder vi in er för att ta del av de konsekvenser som vi har fått i livet på grund av missbruk; överdos, fängelse och våld. Vi beskriver två vilsna själar som möts i missbruket desktruktiva miljö och till slut lyckas bryta mönstret tillsammans.

 

Intresserad av en föreläsning?

Maila oss på kontakt (at) rentsnack.nu!

Kontakt

 

 

Frågor, åsikter eller vill du av någon annan anledning ha kontakt med oss?

Välkommen att skicka ett mail!

 

kontakt @ rentsnack.nu

 

>>Följ vår blogg! <<

Läs vidare...

 

Nedan listar vi några sidor som vi tycker är värda att kolla in. Även om sidorna behandlar liknande ämnen är det inte säkert att vi håller med fullt ut vad som står där.